جدیدترین اخبار :
  • چابهار، نقطه اتصال ایران به جهان: رونق تولید و صادرات در ایران اکسپو ۲۰۲۵
  • بررسی چالش‌ها و فرصت‌های مناطق آزاد در دیدار دبیر شورایعالی با رئیس سازمان بازرسی کل کشور
  • ایران چهارراه ارتباطی شرق به غرب و شمال به جنوب است، این بستر می‌تواند آینده‌ای همراه با صلح و امنیت رقم بزند
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی

پژوهشگران موسیقی ایران در نخستین جشنواره ملی کمالان شرکت می‌کنند

گردشگری | تاریخ خبر : 97/06/10 | تعداد بازید :2612
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: ۶ تن از پژوهشگران بین‌المللی موسیقی نواحی ایران در نخستین جشنواره ملی موسیقی حماسی کمالان شرکت می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری تسنیم حسین مسگرانی در حاشیه استقبال از هنرمندان جشنواره ملی کمالان هوت درگفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: افتتاحیه نخستین جشنواره ملی موسیقی حماسی کمالان امشب در سالن اجلاس‌های بین‌المللی منطقه آزاد چابهار با حضور 6 تن از پژوهشگران بین‌المللی موسیقی نواحی ایران برگزار می‌شود.

وی افزود: استاد هوشنگ جاوید، آرش اوستا، میرجلال‌الدین کزازی، احمد صدری، محمدرضا درویشی و علی اکبر شکارچی پژوهشگران بین‌المللی موسیقی نواحی ایران در این جشنواره که به‌مدت 3 روز تا 11 شهریور ماه برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان تصریج کرد: 7 گروه ملی حماسی نواز و حماسی‌سرای موسیقی نواحی ایران از 7 اقلیم عمده موسیقی نواحی شامل گیلان، مشهد، آذربایجان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، بوشهر و کردستان در مدت این سه‌روز به اجرا خواهند پرداخت.

مسگرانی با تاکید بر شناسایی و رواج موسیقی نواحی سیستان و بلوچستان؛ گفت: سیستان و بلوچستان یکی‌از غنی‌ترین استان‌های ایران در موسیقی نواحی است، در هربخش از این استان پهناور یک نوع سبک موسیقی رواج دارد، مثلا در چابهار و سرباز موسیقی حماسی و روایی و سراوان و سوران مذهبی و عرفانی رواج دارد؛ نخستین جشنواره ملی موسیقی حماسی کمالان پیش ‌درآمدی خواهد بود برای برگزاری سایر جشنواره‌های ملی و بین‌المللی موسیقی نواحی در سایر سبک‌ها و سایر شهرهای سیستان و بلوچستان.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان بابیان اینکه نخستین جشنواره ملی موسیقی کمالان با مشارکت وزارت فرهنگ و سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: رویکرد ما بر ادامه دار بودن مستمر این جشنواره در سال‌های آینده و به‌صورت بین‌المللی و با تاکید بر کشورهایی است که با بلوچستان مشترکات قومی و فرهنگی دارند است که نیاز به حمایت جدی‌تر منطقه آزاد چابهار دارد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل